top of page

Volgende:

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Over Tribe Nights 

Datum

19/03/2020

Een avond voor vaders en moeders. In Amsterdam. 
Herken jij ook het gevoel dat je in je eentje alles uitvindt, een tsunami aan gevoelens ervaart, of soms met je handen in het haar zit en toch weer verder gaat. Ons antwoord er op is: deel het! Kom samen en maak ruimte voor deze gevoelens zodat ze je niet overnemen of uitputten maar juist jouw gidsen worden.
Een Tribe Night is een avond om van elkaar te leren, elkaar te inspireren, om echt te zijn over het ouderschap en naar elkaar te luisteren in plaats van elkaar te horen.
Een moment om in te zoomen op jou als ouder. Het gaat niet over je kind maar over jou! Zodat je met een frisse blik en vanuit bewuste keuzes weer de vader of moeder kan zijn die jij het liefste wil zijn voor je kleintje(s). 

Tijd

19:00

Kampvuur bij Nacht
Next Meetup
Parent Tribe Team
☝🏼Hi! van het Parent Tribe team_edited.

Over 

Wij hebben er zo ontzettend veel zin in om alle gevoelens en uitdagingen rondom het ouderschap bespreekbaar te maken. En er letterlijk ruimte voor te maken! 

 
We geloven dat:

  • iedere ouder zijn best doet, met zijn of haar eigen geschiedenis

  • taboes verdwijnen als we open durven te zijn. Eerlijk zijn kan zo opluchten! (Taboes?! ja zoiets als heel irreëel boos worden op je kind)

  • in echt contact in plaats van internet raadplegen als sparringpartner 


Herken jij dit: Ben jij ook klaar met ongevraagd advies of denken in hokjes? Wat zou er gebeuren als we luisteren naar elkaar zonder het over te willen nemen of op te willen lossen? Of weet je soms even niet meer wie je zelf wilt of kan zijn als ouder? Geloof jij ook wel in je eigen ouderkracht en wil je er weer even naar luisteren? Kom het ervaren!
 

About
Organizers

Wie

Wij zijn Dorien Seegers & Otto de Kat; coach & ouder van kinderen tussen de 0 en 5 jaar oud. Wij houden niet van in hokjes denken maar wel van kwetsbaar zijn. En wij maken van 'jezelf ontwikkelen' graag een mooi moment. Lees meer over ons via onze foto. 

Join our Tribe!

 

Schrijf je in voor updates

& meer

Krijg als eerste een uitnodiging & volg ons via Tribe News 
Subscribe

Meer inspiratie op Instagram

bottom of page