wo 19 jun.

|

Amsterdam Centrum

Tribe Night - Juni

Tribe nights zijn ouderavonden maar dan echt voor ouders. Hier staan we met elkaar stil bij deze wonderlijke rol. Er is plek om de hele ervaring van mama en papa zijn te delen. Parent Tribe verzorgt een programma deze avond. Door nieuwe manieren van delen beleef jij je unieke verhaal met frisse blik

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tribe Night - Juni

Tijd & Locatie

19 jun. 2019 19:30 – 22:00

Amsterdam Centrum, Kraijenhoffstraat 139b, 1018 RK Amsterdam, Nederland

Over de avond

Over de avond

Het gaat tijdens deze avonden niet over het wel en wee van je kind maar over jou! Het is een ouderavond echt voor en met ouders.

Wat kan jij gebruiken? Wat zou jij aandacht willen geven? Wij zorgen dat jij met een frisse blik en met bewuste keuzes naar huis gaat zodat je verder kan met de ouder zijn die je het liefste wil zijn!

Wat kan je verwachten? Openheid, echt zijn met elkaar en inspiratie. Wij zorgen voor nieuwe manieren van naar elkaar en jezelf luisteren. Daardoor luister je met andere oren en krijgt je verhaal een frisse blik. En dat alles op een fijne locatie in Amsterdam Oost, namelijk bij Mom en Co. De avond is natuurlijk geheel verzorgd met koffie, thee en wat lekkers. Kom kennis maken met Parent Tribe: de plek om in Amsterdam om je te ontwikkelen in het ouderschap.

Kaartjes

Prijs

Aantal

Totaal

  • 1 persoon - Tribe Night

    €10

    €10

    0

    €0

Totaal

€0

Deel dit event!