do 16 jan.

|

Czaar Peterbuurt, Amsterdam Oost

Tribe Night - Januari 2020

Tribe nights zijn ouderavonden maar dan echt voor ouders. Hier staan we met elkaar stil bij deze wonderlijke rol. Er is plek om de hele ervaring van mama en papa zijn te delen. Parent Tribe verzorgt een programma deze avond. Door nieuwe manieren van delen beleef jij je unieke verhaal met frisse blik

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tribe Night - Januari 2020

Tijd & Locatie

16 jan. 2020 19:30 – 22:00

Czaar Peterbuurt, Amsterdam Oost, Kraijenhoffstraat 139b, 1018 RK Amsterdam, Nederland

Over de avond

Over de avond

Het gaat tijdens deze avonden niet over het wel en wee van je kind maar over jou! Het is een ouderavond echt voor en met ouders.

Wat kan jij gebruiken? Wat zou jij aandacht willen geven? Wij zorgen dat jij met een frisse blik en met bewuste keuzes naar huis gaat zodat je verder kan met de ouder zijn die je het liefste wil zijn!

Wat kan je verwachten? Openheid, echt zijn met elkaar en inspiratie. Wij zorgen voor nieuwe manieren van naar elkaar en jezelf luisteren. Daardoor luister je met andere oren en krijgt je verhaal een frisse blik. En dat alles op een fijne locatie in Amsterdam Oost, namelijk bij Mom en Co. De avond is natuurlijk geheel verzorgd met koffie, thee en wat lekkers.

Kaartjes

Prijs

Aantal

Totaal

 • 1 persoon - Tribe Night

  €35

  €35

  0

  €0

 • MOM & CO duo ticket

  €55

  Kom met zijn twee en betaal voor 1 met jouw MOM&CO kortingscode! Neem bijvoorbeeld je man, vrouw, zus, broer, vriend of vriendin gratis mee. Heb je een actiecode via MOM & CO, vul deze dan hier in (rechts bij het invoeren van je gegevens).

  €55

  0

  €0

 • Duo kaartje (eindejaars actie)

  €55

  Neem iemand mee. En krijg korting met zijn tweeën; 55,- euro ipv. va 70,-. Voor 27,50,- euro kom je opgeladen weer thuis!

  €55

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit event!