top of page

di 02 apr.

|

Czaar Peterbuurt Amsterdam

Tribe Night voor toekomstige ouders

Op deze speciale Tribe Night met Mom & Co duiken we met stellen in het aanstaande ouderschap. Wat betekent dit? Wat gaat er echt veranderen? En vooral: hoe beleven jullie dit?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tribe Night voor toekomstige ouders

Tijd & Locatie

02 apr. 2019 19:00 – 21:30

Czaar Peterbuurt Amsterdam, Kraijenhoffstraat 139b, 1018 RK Amsterdam

Over de avond

Speciaal voor aanstaande ouders organiseert Parent Tribe een avond om stil te staan bij de komst van jullie kindje. Samen met MOM en CO (de plek om je voor te bereiden op de bevalling).

De ongevraagde adviezen en veel betekende 'dan kan je wel gedag zeggen tegen je leventje zoals het was' vliegen je misschien al om de oren. Of jullie nou in verwachting van jullie 1ste, 2de, 3de of hoeveelste kindje dan ook. En eerlijk de komst van een kindje is heel mooi en soms ook spannend. Tijdens een Tribe Night staan wij stil met elkaar wat dit aanstaande ouderschap betekent. Is er wel verandering? bij jezelf? Of bij de ander?

De avond is er om van elkaar te leren, te inspireren en echt te zijn over wat het toekomstige ouderschap met jou doet. Maar ook een avond om samen met jouw man of vrouw te verbinden en je verwachtingen te delen. En er is ruimte om het samen te hebben over taboeonderwerpen als de druk op je carrière of seks tijdens de zwangerschap.

Bij Parent Tribe maken we positief en zonder zwaarte zaken bespreekbaar. Open met elkaar zijn over wat er allemaal speelt is wat we het liefste doen. Omdat wij geloven dat wanneer je echt en open met elkaar mag zijn, je ook kunt vertrouwen op elkaar en je als team aan dit nieuwe avontuur begint. En het geeft eerlijk is eerlijk, heel veel lucht en vertrouwen om van elkaar te horen dat we allemaal op onze eigen manier omgaan met veranderingen.

Net als MOM & CO geloven wij enorm in jezelf vertrouwen. En wij staan zelf ook middenin het proces van zwangerschappen en kinderen grootbrengen. Een kindje krijgen maakt je sterk en kwetsbaar tegelijk. Er is spanning en geluk en dat is soms heel verwarrend. Met Tribe Nights voor (bijna) ouders maken we ruimte hiervoor op een speelse, warme en verbindende manier. Zonder goed bedoeld ongevraagd advies en lange kringgesprekken. Een avond met mensen net als jij.

Kaartjes

Prijs

Aantal

Totaal

 • Mom en Co Tribe Night - actie

  € 35,00

  Actie prijs voor de eerste samenwerking met MOM en CO: een Tribe Night voor zwangeren en hun partner. Voor 35,- euro in plaats van 70,- euro per stel. Eenmalig omdat het de eerste keer is! Je koopt 1 kaartje per stel dit keer met 50% korting!

  € 35,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit event!

bottom of page