do 11 jul.

|

Rivierenbuurt, Amsterdam Zuid

Parent Tribe voor Verloskundigen Amsterdam Zuid

Deze speciale Tribe Night is voor zwangeren en hun partner van Verloskundigen Amsterdam Zuid. Samen met stellen duiken we in het aanstaande ouderschap. Wat betekent dit? Wat gaat er echt veranderen? En vooral: hoe beleven jullie dit? We hebben plek voor 8 stellen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Parent Tribe voor Verloskundigen Amsterdam Zuid

Tijd & Locatie

11 jul. 2019 19:30 – 22:00

Rivierenbuurt, Amsterdam Zuid, Churchill-laan 41, 1078 BV Amsterdam, Nederland

Over de avond

Speciaal voor aanstaande ouders organiseert Parent Tribe met Verloskundigen Amsterdam Zuid een avond om stil te staan bij de komst van jullie kindje. Een Tribe Night bij Parent Tribe kan je zien als een voorbereiding op de aankomende veranderingen. Net als je naar een zwangerschapscursus gaat. Het bijzondere is alleen dat we stil staan bij jullie unieke bijdrage als stel aan deze aankomende verandering.

NU is er misschien nog niet veel verandert, jullie werken nog, het ritme is nog hetzelfde. Misschien weet je wel dat dit straks anders is en misschien merk je al wat verschuiven. Zo is de energie als je zwanger bent anders. Feestje en uitgaan hebben een andere lading gekregen. En voor jou als partner merk je misschien dat de aandacht op de buik in gezelschap betekent dat er minder aandacht is voor jou ;)

Wij geloven in ruimte maken vooraf voor dit soort veranderingen. Nu wij, Otto & Dorien - oprichters van Parent Tribe, hebben gemerkt als jonge ouders dat hier vooraf bij stil staan zorgt dat je de veranderingen straks met meer ontspanning & plezier kan omarmen.

De avond is er om van elkaar te leren, te inspireren en echt te zijn over wat het toekomstige ouderschap met jou doet. Maar ook een avond om samen met jouw man of vrouw te verbinden en je verwachtingen te delen. Want eerlijk is eerlijk, we willen super veel in dit leven, maar kunnen niet overal tijd voor kan maken. Wij beloven je in 2,5 uur dat deze investering zich straks uitbetaald in aandacht, plezier & ontspanning.

Kaartjes

Prijs

Aantal

Totaal

 • Tribe Night VK Zuid- per stel

  €85

  Deze avond is speciaal voor stellen. 1 kaart is voor 2 aanstaande ouders.

  €85

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit event!