do 19 mrt.

|

Tribe Hub

MOM TRIBE @ Stronger Together Festival

Tijdens deze avond voor moeders staan we stil bij deze wonderlijke rol & de kracht van kwetsbaarheid. Er is plek om de hele ervaring van het moederschap te delen. Dorien van Parent Tribe verzorgt een programma deze avond. Door on-dagelijkse manieren delen beleef jij je unieke verhaal met frisse blik

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MOM TRIBE @ Stronger Together Festival

Tijd & Locatie

19 mrt. 2020 19:00 – 22:00

Tribe Hub, Wagenweg 1, 2012 NA Haarlem, Nederland

Over de avond

Het gaat tijdens deze avonden niet over het wel en wee van je kind maar over jou! Het is een ouderavond echt voor en met moeders. Want wij weten als geen ander dat je veel ballen in de lucht houdt. Daarom verzorgen wij een ADEMPAUZE: een hele avond ruimte geven aan jou & wat je tegenkomt in dat moederschap.

Kinderen kunnen een enorme spiegel zijn voor waar wij moeiteloosheid in ervaren (zorgen), maar ook wat we uitdagend vinden (Hallo! ...controle loslaten, perfect willen doen, geen rust nemen etc).  Moeder zijn is voor mij, Dorien (mede-oprichter Parent Tribe) een rijke onderzoeksruimte en een fantastische leerschool. Maar ook een leergang die ik dikwijls alleen doorloop. En dat terwijl vele moeders dit ons al zijn voorgegaan en vele met ons NU op dit moment. Samenkomen en delen maakt het ouderschap daarom denken wij leuker en lichter!

Tijdens de MOM TRIBE  donderdagavond 19 maart is er tijd voor vragen waar we amper aan toe komen met alle ballen die we in de lucht houden. Vragen als....

Wat kan jij nou op dit moment gebruiken?

Wat wil je aandacht geven?

Waar verrijkt ouderschap mij en waar daagt het mij uit?

Je kan van de avond verwachten dat je:

* in een warm & ondersteunend bad komt

* ervaart hoe bevrijdend eerlijkheid en openheid is

* gelachen hebt, maar ook uitdagingen in het moederschap aandacht hebt gegeven

* weet welke thema's bij jou leven

* naar huis gaat met een bewuste positieve intentie voor de komende tijd

* inspiratie hebt opgedaan van andere prachtige moeders

* ontspannen naar huis gaat

KORTOM:  wij zorgen dat jij met een frisse blik en met bewuste keuzes naar huis gaat zodat je verder kan met de ouder zijn die je het liefste wil zijn!

Dorien haar intentie voor de avond is: Openheid, echt zijn met elkaar en elkaar versterken als moeder. Wij zorgen voor nieuwe manieren van naar elkaar en jezelf te  luisteren. Daardoor luister je met andere oren en krijgt je verhaal een frisse blik. En dat alles op de plek in Haarlem voor vrouwen om samen te komen: de Tribe Hub. 

De avond is natuurlijk geheel verzorgd met thee en wat lekkers. 

Om een geslaagde avond te maken geldt er een minimum van 8 deelnemers & een maximum van 12 deelnemers. 

Kaartjes

Prijs

Aantal

Totaal

 • MOM TRIBE

  €20

  btw inbegrepen

  €20

  btw inbegrepen

  0

  €0

Totaal

€0

Deel dit event!